گلخانه ملک

مجله نگهداری گل و گیاه آپارتمانی

گلخانه ملک

مجله نگهداری گل و گیاه آپارتمانی

گلخانه ملک

گلخانه ملک، بزرگترین گلخانه سرپوشیده کشور و تامین کننده انواع گل و گیاه آپارتمانی است. گلخانه ملک با بیش از 30 سال سابقه در پرورش و تامین انواع گل و گیاه آپارتمانی بزرگترین گلخانه کشور می باشد.
https://malekgreenhouse.ir

طبقه بندی موضوعی

نگهداری کاکتوس سم اسبی

چهارشنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۹، ۰۱:۴۶ ب.ظ

نگهداری:

نور: کاکتوس سم اسبی به نور فراوان و مستقیم نیاز دارد و می تواند سایه را تا حدی تحمل کند. اما آن را در دراز مدت در سایه قرار ندهید.
دما: در فصل های گرم سال گل کاکتوس نعل اسبی هوای گرم را دوست دارد (15 الی 25 درجه سانتی گراد) اما با کاهش رشد گیاه در فصل زمستان و خواب زمستانه کراسولا نعل اسبی، بهتر است در محیط خنک قرار گیرد. در واقع در فصل زمستان دمای 12 درجه سانتی گراد و یا بیشتر برای نگهداری کراسولا سم اسبی مناسب است. حداقل دمایی که کراسولا نعل اسبی می تواند تحمل کند 7 درجه سانتی گراد است.
رطوبت: رطوبت معمول خانه برای کاکتوس سم اسبی مناسب است. با این حال کاکتوس سم اسبی رطوبت بیشتر یا غبارپاشی هم تحمل می کند.
خاک: تا زمانی که خاک کاکتوس سم اسبی آب اضافی را پس دهد و در خود نگه ندارد، بیشتر مشکلات و بیماری های کراسولا سم اسبی حل می شود. به همین جهت خاک کاتوس تولید شده در گلخانه ملک که سبک و متخلخل است برای کاشت کاکتوس سم اسبی ایده آل است.
آبیاری: به میزان فراوان و کافی به کاکتوس سم اسبی آب بدهید و سپس تا زمانی که خاک کاملا خشک نشده از آبیاری مجدد آن بپرهیزید. در فصل بهار و تابستان به شکل مرتب به کاکتوس سم اسبی آب دهید. در فصل پاییز آبیاری را کم کنید و با کاهش شدید دما در فصل زمستان آبیاری را بسیار محدود کنید. با سرمای هوا سرعت رشد کراسولا سم اسبی کم شده و در نتیجه به آب و مواد مغذی کمتری نیاز دارد.
کود: کود حاوی نیتروژن بالا برای کاکتوس سم اسبی مناسب است. به همین جهت بهتر است از کودی با ترکیب 10-20-10 برای تغذیه کاکتوس سم اسبی استفاده کنید.
سایر موارد توصیه شده:بهتر است در فصل های گرم سال (بهار و تابستان) به تعویض گلدان کراسولا سم اسبی بپردازید.
با رشد کاکتوس سم اسبی هرموقع احساس کردید که گلدان برای کاکتوس شما کوچک شده و اجازه رشد بیشتر را به کاکتوس سم اسبی نمی دهد، فورا گلدان را عوض کنید.

بیماری ها :

زرد شدن کاکتوس سم اسبی: کمبود مواد مغذی می تواند منجر به زرد شدن کاکتوس سم اسبی شود که با کوددهی قابل درمان است. علاوه بر آن آبیاری بیش از حد نیز به زرد شدن کاکتوس سم اسبی ختم می شود. سعی کنید با آبیاری به اندازه، کاشت کاکتوس سم اسبی در خاک سبک و گلدان با سوراخ باز، از تجمع آب درون خاک کاکتوس سم اسبی جلوگیری کنید.
چروک شدن کاکتوس نعل اسبی: تمامی موارد زیر می توانند علت چروک شدن کاکتوس نعل اسبی باشند:
دمای بالای محیط نگهداری کاکتوس سم اسبی می تواند دلیل چروک شدن کاکتوس نعل اسبی باشد.
آلوده شدن به شپشک آرد آلود که با تغذیه از شیره گیاه در دراز مدت به چروک شدن کاکتوس نعل اسبی منجر می شود.
آبیاری ناکافی نیز علت چروک شدن کاکتوس نعل اسبی است.
خشک شدن کاکتوس سم اسبی: آبیاری ناکافی به مرور زمان منجر به خشک شدن کاکتوس سم اسبی می شود. کاکتوس سم اسبی نوعی ساکولنت است که آب را در برگ هایش ذخیره و در مواقع لزوم استفاده می کند. در نتیجه به آب کمتری نیاز دارد اما به این معنا نیست که کاکتوس سم اسبی اصلا به آب نیاز ندارد! اگر از این موضوع غفلت کنید کاکتوس سم اسبی شما همانند سایر انواع کاکتوس ها و ساکولنت ها در اثر بی آبی خشک می شود.

کاکتوس سم اسبی

 

منبع:

https://malekgreenhouse.ir/%d9%86%da%af%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%da%a9%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b3-%d8%b3%d9%85-%d8%a7%d8%b3%d8%a8%db%8c/

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی